Aangenaam kennis te maken

Aangenaam kennis
te maken

Van Houdt Administratie- en Advieskantoor is opgericht in 2001. In de afgelopen jaren hebben wij ons bewezen als een stabiel en verantwoordelijk kantoor. Wij stellen de belangen van de klant voorop. Waardoor wij zelf uitgedaagd blijven en onze klanten tevreden. Win-win!

Het bouwen aan een vertrouwensband is eerder een tweede natuur van ons dan iets waar we mee pronken. Toch vormt dit de basis om samen met u te werken aan een goed functionerende financiële- en/of salarisadministratie. Goede advisering en dienstverlening zijn daar een logisch onderdeel van.
Wij willen dat u zich kunt richten op datgene dat voor u belangrijk is, namelijk ondernemen met hart en ziel. Zo zorgen we samen voor een succesvol ondernemerschap.

Betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en toegankelijkheid zijn de kernwaarden die aan de basis liggen van ons bedrijf. Wij zijn ons ervan bewust dat wij een dienstverlener zijn, en dat wij werken met gevoelige, vertrouwelijke en belangrijke informatie. Daarom gaan wij zeer zorgvuldig om met alles wat ons wordt toevertrouwd, en u kunt er als onze opdrachtgever zeker van zijn dat wij alle puntjes op de i zetten als het gaat om uw administratie, aangiften en jaarrekeningen.
U weet bij ons altijd waar u aan toe bent.

Aangesloten bij: aangesloten bij fiscount